sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Touhuamisen jälkeä

Tuntuu ettei mitään näkyvää, saatika valmista ole tullut. Tosin vasta kaksi viikkoa touhuttu töiden jälkeen, että ei kai hirveitä voi vaatia? Siihen nähden ollaan saatu paljon aikaiseksi.
Tai siis iskä, Jani ja lukuisat apumiehet, naisia unohtamatta! Kiitos teille. Mun aika mennyt lähinnä siivoamiseen ja ruuan laittamiseen.
Keittiön välitilan kaakelit saavat parasta aikaa saumauslaasinja sitten keittiö on valmis.
Tässä Heidin ja Jannen aikaansaannos! Niin hieno ja huolella tehty. En saa oikein kuvattua tuota tapettia, siftaa ihanasti valon kanssa. Tumman harmaasta hopeaan. Tosi kiva tapetti.Yläkerta odottaa parkettimiestä skotlannin reissusta ensi viikon puolessa välissä. Sitten se hiotaan ja lakataan. Oikeastaan muuten onkin siten valmis. Listoja vaille. Ja niitä kyllä riittää, vuorilistat oviin ja lattialistat. Mutta muuten valmista. Ja sielläkin niin ihanaa ja huolellista työtä tehty!
Meidän huoneen päätyyn ei löydetty mieleistä tapettia, toistaiseksi maali saa riittää. Tämäkin muuten valkea huone, pääty harmaa.
Annin huoneen yksi seinä on tapetoitu. Siitäkään en oikein saa kuvaa, ihanasti sekin siftaa valon kanssa. Eikä väri tule oikeuksiin. Kauniin vihreä oikeasti. Nyt näyttää vähän tuollaiselta värittömältä.

Pikkuruisen tuulikaapin lattia oli Janin harjoitustyö. Eilen ekaa kertaa elämässään laatoitti. Onneksi tila ei järin suuri. Siististi meni. Ja saumaa tänään.


Ollaan naureskeltu, että tälläinen harmaa hiirulaisten koti tulee. Muulla tavalla sitten väriä.
Toinen projekti, Onni, lähenee myös loppuhuipennusta, hui!
Tänään alkoi 38 raskausviikko. Tuntuu uskomattomalta olla näin pitkällä, kohta se on totta! Voi kun vielä kaksi viikkoa pysyisi, asuttaisiin varmaan jo silloin uudessa kodissa. Tai edes kun yläkerran lattia saadaan valmiiksi. Silloin voisi periaatteessa muuttaa yläkertaan.
Alakerran pikku vessa saa tänään vesieristeen ja ensi viikolla kaakelit, sitten sekin alkaa pikku hiljaa valmistua.
Suuri kiitos kaikille, emme kyllä kaksin olisi tässä vaiheessa, lähimainkaan. Ei olisi osaaminen ilman iskän apua riittänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti