tiistai 3. maaliskuuta 2009

Kierrätystä, messua ja massua

Kävin yksi päivä Nonnan porukoiden kanssa Espoon kierrätyskeskuksessa. Ilmaispuolelta saimme pussillisen kankaita, löytöjäkin seassa. Alla olevat ihanat sirot pikkuruiset lasiset kakkuvuoat ostin, 50snt kappale. Ja alla olevan essun Annille.


Meidän ompelukerho teki lauantaina retken kädentaitomessuille. Odotin enemmän. Messut oli melko pettymys. Aivan liikaa ihmisiä. Ei pystynyt oikein mihinkään tarkemmin tutustumaan. Aina oli joku tönimässä. Rupesi ihan ahistamaan. Mutta kaikkea ihanaa siellä kyllä näkyi. Ja matkaan tarttui lankoja muutama kerä.

Kuten nuo villalangat. Mutta tuoksuvat niin lampaalta, että joudun laittaa ne kaappiin odottamaan. Haju tekee pahaa ;) Ehkä ja toivottavasti kun Onni on tullut maailmaan, saan tehdä niistä jotain.


Näiden kerien värit ei pääse lainkaan edukseen tässä kuvassa. Niin ihana sävy, joka vaihtelee.


Tälläisiä söpöjä tilkkuja ostin myöskin.


Ja sitten menin tilaamaan lehden. Oli hyvä messutarjous. Ja lehti on kyllä parantunut edukseen. Sain tilaajalahjaksi myös korun teko tarvikkeita. Mutta, siitä oli joku ehtinyt jo tehdä. Laatikko oli revitty auki, helmiä puolet jäljellä, ei koukkuja korviksiin, eikä siimaa. Kolme vääntynyttä rautalankaa. Harmi.
Tässä loppuun vielä kevennykseksi yksi kuva paisuvasta olemuksestani...

4 kommenttia:

 1. Kai sä laitoit palautetta, että oli valmiiks jo korutki tehty? aika tylsää. Kovasti masu jo kasvanut =) Terkuin Irma

  VastaaPoista
 2. Hieno maha! T. Essi ja Heidi

  VastaaPoista
 3. NIIIIN hieno essu!! Ja MAHA!!!! Ja langat, kankaat ja lehti ja vuoat ja..ja..kaikki on hienoa!

  VastaaPoista
 4. Kiva kevennys :D Vielä ehtii masu kasvaa =)

  VastaaPoista