sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Baby showerit

Olivat vihdoin ja viimein eilen!!


Kyllä niitä ollaankin Ilsen kanssa ehditty odottaa ja kysellä hermostumiseen asti! Aivan älyttömästi kiitoksia ihanista juhlista kavereiden kera rakkaille siskoilleni Nonnalle ja Irmalle sekä rakkaalle äidilleni jotka jaksoivat järjestää tälläiset juhlat.
Olette ihania!
Meidät oli aamusta normaaliin lauantai tapaan pyydetty ompelukerhoon. Tulimme Ilsen kanssa tälläytyneinä kerhoon, varmana siitä että jostain huoneesta pöllähtää:
Suprise!
Ei.
Siellä oli äiti juhlavana, oikein hame ja sukkahousut, mitä ihmeteltiin.. Mutta sisarukset ilman meikkiä ja verkkarit jalassa neuloivat. Ei vieraita eikä juhlahumua.
Siispä (hiukan pettyneinä) ompelemaan...
Toki olimme kumpikin Ilsen kanssa tietämättä toistemme ajatuksista varautuneet, ettei juhlia ole, hankkineet pienet lahjat toisillemme jotka sitten jaoimme.
Aloitin Onnille takkia ja höpöttelimme ja neuloimme iltapäivään.
Kunnes, tadaa!
Vieraita alkoi saapua. kakkua ja koristetta,ruokaa ja tarjottavaa kaivoivat siskomme äitimme avustuksella esiin. Missä lie olleet kaikki tavarat piilossa?
Osa kuulemma saunassa, ja jääkaapissa pusseissa peiteltyinä.
Höh, meitä siis onnistuttiin huijaamaan.
Tässä hienot vaippakakut jotka saimme. Laitan sisällöstä tarkempia kuvia iltapäivästä kun olen avannut kakun. Vasen, sininen kakku on minun.
Lahjoiksi sain tuttipulloja, vauvalle vaatteita, Willow tree raskaana olevan patsaan, lehtiä, karkkia, tutteja, kassin, ihanan muumipurkin.
Tuhannet kiitokset kaikille!
Ohjelmaa oli myöskin järjestetty. Meidän piti Ilsen kanssa kisata ja vaihtaa sinappikakkavaipat. Mä taisin olla piirun verran nopeampi, mutta taisin olla rajumpi otteissani, vauva välillä taisi päälläänkin seisoa...Oli nimileikkiä, pantomiiniä.

Hyvää ruokaa ja kakkukahvit.


1 kommentti:

  1. Eikä pidä unohtaa RAKASTA ÄITIÄMME!! hänkin osallistui kaikkeen järjestelyyn =)
    terkuin Irma

    VastaaPoista