maanantai 23. helmikuuta 2009

Suunnitelmia

rempan suhteen on paljon. Täytyy harkita tarkkaan ja huolella. Paljon on kyllä tekemistä. ja sitten vielä sisustamista päälle. Se onkin kivointa tässä touhussa.

Rempan suhteen arveluttaa oma kunto, olen aika viimeisilläni kun pääsemme uuteen kotiin, ei taida musta olla paljon apua. Ehkäpä sitten kestitsen talkooväkeä ;) Ja annan hyviä ohjeita...

Suunnitelmia varten, sekä rempan että sisutamista varten ostin A3 kartonkeja. Jokaiselle huoneelle omansa. Vanha hyvä leikkaa-liimaa-askartele sopii tähän hyvin. Kuvia ja ideoita kartongille, siitä se alkaa. Tilasin uuden Ikean kuvastonkin, onhan mulla se jo, mutta kun olen kymmenen vuotta niitä säilönyt, niin empä taida vieläkään raaskia niistä leikellä. Ja kuitenkin sieltäsaa edullisesti säilytys yms. tarvikkeita ja muutama huonekalukin tarvitaan. Meillä miehen kanssa hiukan erilainen maku, eiköhän sekin tässä matkan varrella hioudu.

Poikkesin eilen kirjastossa, siellä olikin lehtimyynti. Ostin nipun ruotsalaisia sisustuslehtiä, näitä raaskii jopa leikellä. Ja iltamyöhään meni lukiessa.Kodistamme tulee ihana!
Onneksi Keittiön kaapit runkoineen on melko uudet, niille ei tehdä mitään. Sauna ja isompi kylpyhuone on myös uusittu ja erinomaisessa kunnossa. Kodinkoneet uudehkot.
Mutta, muuten laitamme lattiat, seinät, katot, väliovet ja portaat uusiksi. Sekä pieni vessa kaakeloidaan. Työmaata siis riittää.
Onneksi meillä on myös tilaisuus rempata rauhassa, voimme majailla täällä välipaikassa vaikka sitten kuukauden tai kaksikin pidempään jos niikseen vaatii.
Ja on kesäloma tulossa, ja sopivasti myös isyysloma, että eiköhän me tästä urakasta selvitä.
Sitten se on tehty.
Ja voimme keskittyä uuteen kotiin ja uusiin muutoksiin perheessä.

Myönnän, että hiukan hirvittääkin kaikki tuleva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti