sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Myöhäisiä päivityksiä

Nopeasti on menneet viime päivät. En ole juuri ehtinyt koneella käydä. Paitsi katsomassa asuntoja. Ja onneksi kävinkin monta kertaa päivässä ;) Sillä löysimme ihanan rivarin joka on meidän, ja jonka saimme ennnen ensinäyttöä. Tiedän että olisi sitten mennyt.

Muuuttamaan ja remppaamaan pääsemme tosiaan vasta toukokuussa. Silloin onkin monta ihanaa asiaa tulossa. Toiveiden toukokuu!

Alla olevan paketin sain ystävänpäivänä salaiselta ystävältäni, kiitos vielä! Kortti näköjään jäänyt kuvasta pois.


Talviloma meni nopeasti. Liian nopeasti. Olimme Tukholmassa ja luistelimme. Ja loppuviikkolomasta meni hiukan ajatuksissa asuntoasian vuoksi, mutta ei haittaa ;)

Olin viime viikolla myös lääkärissä ja tuomio on kova. En pääse töihin. Sairauslomani jatkuu äitiysloman alkuun asti. Verenpaineet korkeat, eikä laskua näy. Kumma juttu.

Nyt täytyy täällä kotona ollessa hissun kissun miettiä erilaisia ratkaisuja uuteen kotiin, ja kyllähän tämä passaa meikäläiselle ;) Ehdin myös vauvaa varten kaikkea rauhassa laitella. Eiköhän vauva kuitenkin synny tänne meidän majapaikkaan, ja muutamme sitten kaikki uuteen kotiin. Olemme tällä niin kauan että saamme kaiken valmiiksi. Muuten asioilla on tapana jäädä ja sitten niihin epäkohtiin tottuu.

Lauantaina olin myös ompelukerhossa. En saanut mitään aikaiseksi. En yhtikäs mitään. Oikein tuli huono omatunto, olin niin ajatuksissa.. Huono vieras. Mutta silloin oli juuri neuvottelut tarjouksesta käynnissä, en pystynyt yksinkertaisesti keskittymään mihinkään, yhtikäs mihinkään.

Viikonloppuna ollaan porukalla menossa kädentaitomessuille, odotan innolla, en olekaan ennen käynyt.

Tänään on asioiden järjestelyä tiedossa. Lähdenkin aamukahvin keittoon ja miettimään asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti