maanantai 2. helmikuuta 2009

Eilen illalla

käytiin Nonnalla kylässä Annin kanssa sillä aikaa kun Jani pelaamassa. Kävin Nonnan "kaupassa" vaatehuoneessa, ja mikä valikoima hahtuvaa löytyikään! Jos tällä naisella on kankaita ja lankoja omiin (ja muidenkin) tarpeisiin ellei ylikin, niin kyllä hahtuvaa ja huovutusvillaakin löytyy :) Ihan kätevää kun on tälläinen sisko kaverina :D

Ja sain kerän hahtuvaa. Myöhään illalla vielä neuloin muiden jo nukkuessa. Kiva pieni kilkatus puikoista lähti ja nannaa teki mun ilmenneelle neulekyynärpäälle... Miten lie kiepsautan vasenta kättä kun kyynärpään kohdalta tullut neulomisesta pirun kipeäksi?

Ja taasen yhdet villahousut. Ne on niin söpöjä. Vielä näihin lahkeet. Tein vielä yhdet ruskeat aiemmin kun huopanen lankaa jäi, pienemmät ja lyhyemmät lahkeet, tälläiset lantiomalliset.

Seuraavaksi tutustun kestovaippamaailmaan ja vaippojen tekoon. En ota stressiä vaipoista, mutta olen ajatellut hiukan niitä kokeilla.
(Jos joku viisas osaa neuvoa miten saan kuvat tekstin väliin, otan neuvon kiitollisena vastaan. Aina vaan latautuu ylimmäksi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti